Om os – Lidt historie om tilblivelsen af Sundance Kid Saloon

Traileren købte jeg i oktober måned 2017 af en af mine gode venner, Dan Persson i Sverige.

Da den kom til Danmark, gik min gode ven Mikael Høgh, (medindehaver af HEJ Tømreren I Dianalund) i gang med den indvendige del af projektet. Her var det Mikaels kanon dygtige medarbejder Steffen Skov, som tryllede og skabte dette fantastisk flotte western miljø i traileren. En stor tak til Steffen og Mikael for det I har skabt, samt jeres arrangement igennem hele projektet med indretningen.

Bjørn som er Indehaver af Au2sound i Næstved, har nænsomt indbygget et godt og solidt musikanlæg, så der kan spilles noget god og gedin country musik i saloonen, flot arbejde af jer.

Herefter skulle den klargøres til syn og efterfølgende maler. Vore egne dygtige mekanikere Mark, Mathias og Claus gik i gang med dette.
Alt ledningsnet blev skiftet, alle gamle lamper/lygter skiftet ud med nye LED lamper, bremser renoveret nye luftslanger, ja kort sagt, den fik den helt store tur.

Den store vandtank på ca. 2,2 m3 under traileren, samt den flotte trappe er lavet af MiPex i Sorø, stor tak for et flot arbejde.

Traileren blev synet af Niels Rask fra Vestsjællands Bilsyn. En stor tak skal lyde til Niels Rask for den store hjælp undervejs i forløbet, i form af besvarelse af spørgsmål m.m.

Herefter blev det Boye fra BL Lakering i Ringsted der stod for malingen af traileren. Et flot arbejde blev her udført af hans dygtige malersvende, en stor tak til jer alle.

Skriften stod min tro leverandør af skrift i hele min tid som Vognmand, Gittes Skiltecenter for. Gitte tryllede og den flotte bagende var en realitet, tak Gitte.

Tilbage til vores eget værksted og den endelig samling efter maler, gik i gang. Efter et par uger med samling og klargøringen, stod den endelig færdig her i fredags. Rigtig flot arbejde Claus, Mark og Mathias.

Og til sidst men ikke mindst, en stor tak til min dejlige kone Christina Mørck, der har bakket mig 110 % op hele vejen igennem projektet.

Jeg er så tilfreds med resultatet, det er blevet langt bedre end jeg overhovedet havde forventet. Jeg glæder mig virkelig til at komme ud og arbejde med den.

En KÆMPE STOR TAK til jer alle der har bidraget til projektet, flot arbejde tusind tak.

 

Du kan kontakte os via vores booking på telefon 20 21 92 18 

Om os